Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

A biztonság garantálva!

Számunkra a biztonság az első!

Üzlet biztos alapokon!

Való igaz, hogy rizikós befektetés az ingatlanvásárlás ilyen távol otthonától. De szerencsére erre is van megoldás!

Ingatlan adás-vétel folyamán egy hazaitól eltérő rendszert vehet igénybe. Ugyanis Amerikában nem az ingatlanközvetítő cégek, de még nem is a vevő kezelik a pénzt, hanem az úgynevezett „title company”.

Title companyról röviden

Ezek a cégek arra specializálódtak, hogy az ingatlan adás-vételeket lebonyolítsák. Felelősséggel tartoznak az amerikai kormánynak, Florida államnak, a helyi városi önkormányzatnak (jelen esetben Sarasota városnak), floridai ügyvédi kamarának, bankoknak, az eladónak és a vevőnek is.

Az ő letéti számlájukra kell elutalni a vételárat és ők csak abban az esetben utalják tovább, ha a fent említett összes szereplő benyújtja az összes dokumentumot, mely az eladáshoz/vételhez tartozik és ellenőrizte eredetiségét és megfelelt minden kritériumnak.

Fontos még, hogy minden esetben egy a floridai ügyvédi kamara licenszével rendelkező ügyvéd ellenőrzi, mind a dokumentumokat, mind a teljes ügymenetet és addig nem kerül a letéti számláról tovább utalásra az összeg, amíg ő ellen nem jegyzi az ügyletet.

A title comapany csak és kizárólag tehermentes ingatlanokat adhat tovább új tulajdonosnak, vagyis minden fent álló tartozás kielégítésre kerül az átadás előtt az eladó oldaláról, valamint az esetleges ingatlant módosító beruházások is rákerülnek az új tulajdoni lapra. Így csak és kizárólag tiszta, per és tehermentes, valamint minden engedéllyel rendelkező ingatlan kerülhet át az új tulajdonosa nevére.

Továbbá külön biztosítás fedezi a vásárlót, hogy ha esetleg mégis valami hiba kerülne a gépezetbe, akkor a vevő teljes mértékig visszakapja az általa elutalt összeget.