Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Irma, te édes Goodbye

Hurrikán lezáró sorozatunk és egy videó

Viszlát, Irma!

Sosem lesz többet Irma nevű hurrikán. Van egy hurrikán elnevező csapat, aki kitalálja személynevekről a hurrikánok neveit. 6 évre előre rögzítik a neveket, és ami különösen nagy, mint pl. a Katrina, örökre kikerül a sorból. így lesz ez Irmával is.

Mérges vagyok, mert olvasom az otthoni hírportálokat és nettó baromságokat írnak, pl.: aligátorok potyognak az égből, meg cápákat kapott fel a vihar. Nincs élelem és víz, verekednek az emberek a boltokban. Ebből semmi nem igaz.

Irma
A tények: Florida söpör!

A láncfűrészek hangját halljuk, ahogy a kidőlt fákat vágják össze, kiviszik újra a kerti bútorokat, viszik vissza a hajókat a vízre és a behajtók zaját, ahogy szedik le a vasakat mindenhol. Mindenki rendet tesz a portáján, de ugyanolyan nyugalomban, mint ahogy felkészült.

Mi is leszedtük a hurrikán vasakat az ablakokról, kitettük a virágokat, a nap újra kisütött, a boltok kinyitottak már hétfőn, van víz, benzin, áram. Nekünk szerencsénk volt, egy percre sem ment el az áram.

A legnagyobb kihívást a békák jelentették, mert bebújtak a vasak mögé átvészelni a vihart (okosak  ) és nem akartak a tuti helyről kimászni! Szégyen ide vagy oda, nem kedveljük őket, de a partvis segített! És itt színváltós békák vannak, idomulnak a házfal színéhez, biztosan valakinek cukik, de mi nem szerettük meg a méretes példányokat.

Sokan kérdezték mi volt a legszörnyűbb az egészben?

A hangok, ahogy a vasak alatt átfújt a szél. Úgy képzeld el a vihart, mint otthon, amikor jön egy nagy nyári vihar és van egy erős kifutószél, ami tart kb. 3-4 percig és utána megjön az eső. Na, itt ez a szél tart pár órát és vele jön az eső is.

Irma

A dorisflorida csapatának egy része a jövő héten újra Magyarországon lesz és találkozókon vesz részt üzletemberekkel, befektetőkkel. A Google mutatja nekünk, mit olvastok szívesen, így látjuk, sokan olvastátok a legyél a munkatársunk oldalt. (55-en, ez szuper!) Ne habozz, írj nekünk, kávézzunk és beszéljük meg, hogyan lehet a te jövődnek is része ez a csodás hely!

Addig is amíg nem találkozzunk személyesen itt van egy gyors helyzetjelentés videón, amit a 24.hu-nak adtunk! 48 perces interjú rövid 5 perces verziója.