Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Hosszú távú bérbeadás

Minimum fél évre szóló szerződés a bérlővel, évenkénti megújítással...

Teljes körű ügyintézés és a biztonság az előtérben

Minimum fél évre szóló szerződés a bérlővel, évenkénti megújítással és teljes un. background checkkel.

Ez egy olyan teljes körű ellenőrzése a bérlőnek, ahol a korábbi albérleteiről, munkahelyeiről, a korábbi életéről szóló bármilyen büntetésről teljes körű információt kapunk, ezzel biztosítva a tulajdonost a legmegfelelőbb bérlő kiválasztásáról.

Minden bérlőtől a beköltözés előtt 1 havi kauciót kérünk, valamint a következő 10 hónapban az utolsó havi lakbér egyenlő részletekben történő megfizetését. Ennek oka, hogy kivédjük az utolsó havi lakbér esetleges meg nem fizetését.

Előnye, hogy a helyiek által kedvelt lakórészek, ahol olcsóbbak az ingatlanok, is könnyebben kiadhatók. Hátránya, hogy a tulajdonos, amikor igénybe szeretné venni a saját ingatlanát (pl. nyaralásra) nem szabad az ingatlan. Bútorozásra a legtöbb esetben nincs szükség.

Alacsonyabb, ám biztos bevételt képes hozni bármelyik befektetőnknek. Azonban ha összehasonlítjuk az otthoni ingatlankiadással, akkor nagyobb bevételt generál, mint a hazai ingatlankiadás, az ingatlan értéknövekedésről nem is beszélve.