Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Legyél a munkatársunk!

Csatlakozz hozzánk!

Legyél a munkatársunk Magyarországon!

Magyar-amerikai cég vagyunk, ami a két ország közötti üzleti kapcsolatok létrehozására és hosszútávú képviseletére jött létre. Legyen az ingatlan, vállalkozás, vagy valami új, amire még nem is gondoltunk.

Stratégiai partnere vagyunk a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamarának, ami már hosszú évtizedek óta eredményesen dolgozik Európában és köztük Magyarországon is.

Megannyi európai vállalkozást segített az amerikai piacra, sok ingatlan értékesítésében és üzemeltetésében vett és vesz részt a mai napig is.

Mi, a Dorisflorida.com csapata, floridai ingatlanokat kínálunk magyar (Közép-Kelet-Európai) vásárlóink, befektetőink részére.

A különbség a többi magyarországi versenytársunk ajánlatához képest, hogy az ingatlanokat főleg, de nem kizárólag rövid távú üzemeltetéssel egybekötve értékesítjük.

Mivel magyar-amerikai cég vagyunk, a személyes jelenlétünk biztosítja a kinti és a magyar személyes kapcsolatot.

A befektetőink 17-30 % közötti nettó hozamot érhetnek évente az ingatlanon dollárban, akár külföldi számlára utalva.

Jutalékot fizetünk az ingatlan értékesítése után és rövid távú üzemeltetés esetén havi bevételre számíthatnak partnereink.

Továbbá minden munkatársunkat, akik teljesítik keretszámaikat, évente vendégül látjuk Floridában a mi költségünkre!

A kiadásból származó bevétel havi kiszámítható jövedelmet jelent az Ön részére, kiküszöbölve az ingatlanértékesítés hektikusságát.

A kiadási árakról ITT talál összefoglalót.

A Dorisflorida.com oldalán regisztráció után minden ingatlan adatlapján részletes számokat talál a bevételekről, a kiadásokról, az adókról.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Venesz Teodóra

Ügyvezető/tulajdonos

+36 30 288 5567

info@dorisflorida.com

vagy

Gede Gyula

Solution Manager

+ 36 30 748 54 15

gyula@dorisflorida.com