Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Miért Floridában?

Florida az USA 3. legnagyobb népességével rendelkezik...

Miért Floridában?

Kezdjük az emberi oldalával. Ki ne szeretne egy olyan helyen élni, ahol télen is minimum 15-17 fok van, nyáron pedig 33 fok fölé nem nagyon megy a hőmérséklet.

Mindamellett, hogy nem mehet 100 km-nél messzebb a tengerparttól sohasem az ember ebben az államban. Budapest-Miami pedig ugyan annyi időben repülővel, mint Pécs-Mátészalka vonattal.

Ezeknek az adottságoknak köszönhetően 8-9 hónap az a szezon, ami Európában csak 3. A kiadási árak jóval magasabbak, mint Budapesten vagy Horvátországban. Azonban az ingatlanok árai nem magasabbak!

Amellett, hogy természetes környezete gyönyörű, gazdasága épp oly erős és dinamikusan erősödik.

Adózása kedvező, hiszen ÁFA nagyon alacsony (7%), idegenforgalmi adója sem magas (5,5%, de a lakásbérlő ezt a bérleti díjon felül fizeti). Emellett leírható az évenkénti ingatlanok meglátogatásának költsége is (repülőjegy, szállás, autóbérlés…stb.), továbbá minden ingatlanbefektetőnek az államban évi $4.050 adókedvezményt biztost az ingatlankiadási bevételekből.

És még egy kis apróság: amerikai bankszámlára érkező, dollárban utalt jövedelem.

Florida az USA 3. legnagyobb népességével rendelkezik, évente 3 %-kal növekszik, naponta átlagosan 1.000 fő költözik be az USA más részeiről és Európából. Az un. snowbird-ek száma (akik északról délre költöznek a kedvező időjárás miatt) a 2016-os évben rekordot döntött.

Florida keleti és nyugati partja különbözik egymástól, mind időjárásban, mint mentalitásban. A keleti part, az un. Ocean side, hangosabb, mozgalmasabb, melegebb. A nyugati part, azaz a Bay side, nyugalmasabb, kicsit hűvösebb, a természeti csapásoktól, pl. hurrikánoktól védettebb.

Gyors ütemű fejlődés

Sarasota/Manatee megye a 11. legjobban fejlődő terület az USA-ban. Az ingatlanok 2016-os átlagos értéknövekedése 8,7 % volt. Florida állam vezetése a turizmuson és a szolgáltató szektoron kívül nagy hangsúlyt fektet az utóbbi időben az ipar megerősítésére is, mellyel jelentős számú munkavállalót csábít a régióba, ezáltal pedig mind az ingatlan, mind az egyéb üzleti lehetőségek nagyobb ütemű növekedését predesztinálja.

Florida már nemcsak nyugdíjas állam, hanem Kalifornia után a 4. legnagyobb az IT cégek tekintetében. Az USA-n belül is nagyon sok cég Floridába költözik a kedvező adózás miatt. Az ingatlanok nagyon könnyen kiadhatók a fentiek miatt.

Miért vagyunk jobbak a konkurenseknél?

Mi egy kézben tartjuk a teljes folyamatot. Olyan komplex szolgáltatást kínálunk mind partnereinknek, mind pedig klienseinknek, melyet senki más Európában. Dorisflorida csapata mindig az aktuális ingatlanajánlatokat méri fel és alakítja ki a befektető szempontjából a legjobb üzletstratégiát. Nem előre olcsón megvásárolt és felújított, majd ingatlaneladásra preparált ingatlanokat kínálunk, messze a piaci ár felett hanem kizárólag a piacra hagyatkozva a lehető legjobb ajánlatokat tárjuk klienseink elé. Ezért is szeretjük, ha le tudnak ellenőrizni minket online és offline mind az árakra, mind a kiadási lehetőségekre vonatkozólag.

Hosszú távú üzemeltetést sokan elválalják, mert nem bonyolult folyamat. Ezzel lehet is 6-10% közötti bruttó hozamot realizálni. Azonban, ha egy bérlővel gond akad, nem csak ezt az összeget bukja a befektető, hanem az eljárás költségeit is, ezzel jobb esetben nullszaldóra jöhet ki az év végi egyenleg.

A rövid távú üzemeltetésnél ilyen jellegű probléma nincs. Aki jött addig marad, míg foglalt és nem tovább. Éves szinten ingatlantól függően 17-30%-ot kereshet meg évente.

Hosszútávon gondolkozunk mely nem csak ránk, hanem partnereinkre és klienseinkre is vonatkozik. A Dorisflorida csapata olyan üzleti stratégiával dolgozik, mely hosszú távon igazán jövedelmező igazán. Klienseink a külföldön általunk megszerzett ingatlanjövedelmet pedig nem mindennapi megélhetésükre használják fel, hanem újabb és újabb ingatlanberuházásokra és fejlesztésekre fordítják, így egyre nagyobb ingatlanvagyon után, egyre jobban növekvő jövedelemre tesznek szert, ahogy évek hosszú során újabb és újabb ingatlanok kerülnek portfóliójukba.

Számunkra a biztonság mellett a diszkréció a legfontosabb és ezt megköveteljük partnereinktől is.