BelépésRegisztráció

Miért mi?

Bizalom egymásban és a hosszú távú együttműködésben...

Bizalom egymásban és a hosszú távú együttműködésben

Egy másik országban történő vásárlás főleg ingatlanok esetén mindig kellő szakértelmet igényel. Ezen a szakértelmen túl egy bonyolult folyamat levezénylése, valamint az esetleges hibák kivédése, további kellemetlenségeket okozhat az vásárlóknak. Ráadásul a hibák (jogi, műszaki, üzemeltetési) mielőbbi kiszűrése terhet rak a tulajdonos vállára.

Minden ügyintézés magyar nyelven is elérhető. A mi cégünk azért jött létre, hogy ezeket a hibákat kivédje. Az USA hosszútávon megbízható ingatlanpiacán Önnek a befektetés a lehető legnagyobb nyereséget biztosítsa a legkevesebb ráfordítással. Az online világban az ingatlanát és üzletét ugyanolyan ellenőrzés alatt tudja tartani, mintha az a szomszéd utcában lenne.

Teljes körű, rendszeres fotódokumentációk, üzletek esetén kamera rendszerek, melyekkel ellenőrizheti üzletét vagy ingatlanát. Az Egyesült Államokban a tulajdon védelme pedig az egyik legerősebb jog, ami, mind az állampolgároknak, mind a külföldi befektetőknek biztosított.

Amennyiben minket választ a maximális biztonságban tudhatja befektetését, hiszen akár csak Ön, mi is hosszútávon gondolkodunk!