Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Prémium Tagság

Miért jó prémium tagnak lenni?

Prémium tagság előnyei

Ez egy ingyenes tagság. Azonban nem mindenki férhet hozzá. A tagság birtokában számos statisztikához és zárt adatbázisokból származó információhoz juthat hozzá ügyfelünk. De a tagság nem pusztán statisztikákról szól.

Itt egy olyan magas szintű bizalom és elkötelezettség szükséges mind cégünk, mind ügyfeleink részéről, mely nem valósítható meg mindenkivel.

Bizalom mind kettőnk részéről

Prémium tagjaink olyan üzleti lehetőségekhez férhetnek hozzá tagságuk által, mely nagy fokú felkészültséget és bizalmat feltételez. Olyan rövid határidő alatt meghozott döntések esetén, mely egy-egy kiváló üzlet megkötése szempontjából felmerülnek, fontos, hogy nem csak a mi részünkről, de ügyfeleink részéről is pontos és megalapozott döntések szülessenek.

Esetleges ingatlanok vagy üzleti lehetőségek esetén a szokásos 59 nap helyett, pusztán pár nap áll rendelkezésünkre a döntésre és az elköteleződésre. Amennyiben felkeltette érdeklődését a Prémium tagság, abban az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.