Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Rövid távú bérbeadás

Florida állam egyik legnagyobb bevételi forrása a turizmus.

Rövid távú kiadásról pár mondatban

Egész évben fürdésre alkalmas az óceán, megfelelően kiépített az infrastruktúra. Ennek következtében számtalan turista érkezik az USA-ból és a világ minden tájáról. Az online szállásfoglaló oldalak térhódítása az elmúlt években megkérdőjelezhetetlen.

A világ bármely részéről percek alatt valaki kiválaszthatja a szállását. Bárki fel tudja tölteni a lakását, egy szobáját az online térbe, de befektetési célú ingatlanok rövid távú hasznosítása esetén a profit maximalizálása a fő szempont, emiatt egy külön szakma alakult ki, mely sokrétű tudást igényel.

Rövid távú kiadás esetén mind a mi cégünknek, mind pedig a tulajdonosoknak közös az érdeke. Ez pedig nem más, mint a profit maximalizálása. Azonban ezen maximális profit elérése nem egyszerű feladat. Pontos időzítés és a lehető legjobb kiszolgálás nem elég.

Innovatív tudás

Számos olyan tudást kell ötvözni innovatív gondolkodással, melyet komplex rendszerek tudnak csak biztosítani. Ezen rendszerek részleteiben, mint például a kulcsátadás, vélemények és problémák kezelése és ügyintézése,profi fotózás, belsőépítészet, javítási munkák elvégzése épp úgy fontos elemet képviselnek, mint az online marketing vagy a naponta változó trendek követése és alkalmazása vagy éppen az előre beállított algoritmusok alapján történő árazás.

Rövid távú kiadás esetén természetesen jóval nagyobb profitot is el lehet érni, mint hosszú távú kiadással, azonban több kockázatot is rejt magában. Szerencsére a különböző szállásadó oldalak valamint az ingatlan biztosítás védi az ügyfeleinket a nagyobb károktól.

Nagyobb költség, nagyobb bevétel

Előnye, hogy a rövid távú kiadás esetén előre fizet az ügyfél, hátránya, hogy nagyobb az amortizációja az ingatlanban lévő berendezési tárgyaknak, nagyobb felszereltség is szükségeltetik a kiadás során (mikró, edények..stb.) és esetenként az ingatlan ára is magasabb, mert a lokáció itt kulcsfontosságú. Azonban ezen területeken az ingatlanok átlagérték növekedése is magasabb, valamint a bevétel is jóval meghaladja a havi kiadás esetén várható bevételeket.

A trendek alapján a szállásfoglaló oldalak népszerűsége egyre növekszik, valamint páratlan előnye, hogy a tulajdonos előre egyeztetett időpontban bármikor használhatja ingatlanát térítésmentesen, míg a hosszú távú kiadás esetén nem.