BelépésRegisztráció

Üzleti vízumügyintézés

A részletekkel kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket.

Magyarok akik állampolgárok szeretnének lenni, mert a tulajdon még nem jár státusszal!

Az ingatlan vagy cégtulajdonlás nem jár automatikusan amerikai státusszal. A Florida International Chamber of Commerce (Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara), profi módon képes kivitelezni azokat a befektetői és vállalkozói vízumokat, melyek nem csak vállalkozásra, hanem letelepedésre is alkalmasak lehetnek.

30 éves tapasztalat

Mivel a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamarának több, mint 30 évnyi tapasztalata van a vízumügyintézés terén, eddig még egyetlen egy elutasított vízumuk sem volt, ezért teljes meggyőződéssel ajánljuk, mint kiemelt partnert.

Kérjük keressen minket személyesen a további információkért.

A jogosultságról

A magyar állampolgárság megszerzése leszármazás alapján, vérségi elven keletkezik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a felmenőink között találunk magyar állampolgárt, abban az esetben mi is automatikusan, a leszármazás elve alapján magyar állampolgárok leszünk. Felmenőknek kell tekinteni a szülőket, nagyszülőket, dédszülőket és további leszármaztatható felmenőinket. Fontos kiemelni, hogy a magyar állampolgárság megszerzésének nem feltétele a magyar nyelvtudás vagy magyarországi lakóhely megléte, létesítése.

Költségekről

munkadíj: $1000-$2400 között kalkulálható az elvégzendő családfakutatás, ill. egyéb dokumentumok beszerzésétől függően

Amennyiben szeretne magyar (és egyúttal Európai Uniós) állampolgárság iránt kérelmet benyújtani, vagy az eljárással kapcsolatos további részletekre, költségekre kíváncsi, forduljon hozzánk bizalommal és a szükséges információk után erre szakosodott ügyvéd kollégánk felkeresi Önt a folyamatok előre mozdításának érdekében.

Többet erről az alábbi LINKEN olvashat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@dorisflorida.com email címen.