BelépésRegisztráció

Vállalkozók háza

Mert mindenkinek elkél a segítség és az információ!

Célunk egy olyan ‘inkubátor ház’ vagy más néven ‘Vállalkozók házának’ létrehozása, amivel támogatni tudjuk a vállalkozók piacra jutását az Egyesült Államokban, elsősorban Floridában.

A Floridai Nemzetközi Kamarával közösen kívánunk kiinduló pontként szolgálni mindazok számára, akiknek van egy jó ötletük, termékük vagy megfelelő tőkéjük és eltökéltségük ahhoz, hogy egy új piacon próbálják ki magukat és tisztességes verseny által mérettessék meg magukat az egyenlő feltételekkel rendelkező piacon.

Miért is van erre szükség?

Rengeteg megkeresés érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogyan lehetne elindulni az egyik legnagyobb és legversenyképesebb piacon, a világon. Egy idegen ország jogi és gazdasági útvesztőjében rizikós az elindulás. Ezért kívánunk létrehozni itt egy olyan közösséget, mely a megfelelő szakembergárdával együtt, sikerre képes juttatni azon vállalkozásokat és vállalkozókat, akik nem csak nagyot álmodni mernek, hanem tenni is érte.

Olyan szakemberekkel, akik több évtizedes múltra tekintenek vissza az ország és Florida állam törvényeiben, ezáltal biztonságos és megbízható tanácsokkal képesek szolgálni az itt elinduló vállalkozók számára.

Egy olyan közösség létrehozása, akik egymást segítve (mind üzletileg, mind a hétköznapokban) közös legyen az érdekünk a sikerre!

Mivel tudunk még szolgálni?

Az ügyvitelszervezéstől a hitelügyintézésig, a jogi tanácsadástól a marketingig vagy a vízumügyintézésig bármivel. A lényeg, hogy ha mindenki azt csinálja, amiben jó, akkor jut ideje a megélhetését és a további beruházásait biztosítani és ez egyszerűbb közösen, mint egyedül. Ráadásul így kevesebbe is kerül, mint ha valaki egyedül próbálna szerencsét ebben a bonyolult útvesztőben. Az elfecsérelt időről nem is beszélve!

Amennyiben van egy jó ötleted, szolgáltatásod, terméked vagy tőkéd és szeretnél Amerikában vállalkozni keress meg minket bátran!