Egészséges, boldog, szabad és gazdag. A magyar - amerikai cégünk rövid és hosszú távú bérbeadással foglalkozik. Prémium floridai házak és lakások.
BelépésRegisztráció
Az oldalon csak minta ingatlanok vannak, a legfrissebb ajánlatokért lépj be zárt Facebook csoportunkba! >>>

Rólunk

Kik vagyunk és mit is csinálunk

A Dorisfloridáról
A Dorisflorida és csapata egy magyar-amerikai kapcsolatok mentén létrejött, a hosszú távú befektetési célokat megvalósító cégcsoport. Mind Amerikában ( Floridában ) mind Magyarországon megtalálhatók, elérhetők vagyunk. A cégcsoport fő tevékenysége : egy kézben tartva az ingatlan értékesítést, a rövid távú üzemeleltetést ( AirBnB közismerten) az estelges ingatlan felújítást, hitelt könyelés, cégalapítás. Nemcsak magánemberek részére, hanem magyarországi cégek részére, akik így jelentősen kedvezőbb feltételekkel tudják a Magyarországon megtermelt cégvagyont Amerikában hasznosítani.

Elsődleges célunk egy olyan biztos alapokon nyugvó üzleti vállalkozás, ahol a befektetők és a tulajdonosok közötti jó kapcsolat jövedelmező üzletet hozzon létre mindkét fél számára. Ezért is alapítottuk vállalkozásunkat szoros együttműködésben az amerikai és magyar jogban és könyvelésben jártas partnerekkel, valamint a mindkét piacot jól ismerő, a folyamatmenedzsmentben profi üzlettársakkal.

Ennek következtében olyan bevételt tudunk generálni ügyfeleink számára tisztán és legálisan, ami az Amerikai Egyesült Államokban dollárban jelenik meg, hosszú távon és kiszánthatóan. Ezekkel a befektetésekkel a kockázatot minimalizálva tudunk elérni az amerikai ingatlan piacon a turizmussal karöltve olyan hozamot, mellyel az ügyfeleink garantáltan elégedettek.

Hitvallásunk a következő: Az ingatlanvásárlás legyen egyszerű, kiszámítható és biztonságos.

Egyszerű

Nem kell Floridába utaznia, hogy ingatlant vásároljon.

Minden ügyintézés, szerződés magyar és/vagy angol nyelven is a klienseink rendelkezésére áll.

Jelen vagyunk mindkét országban személyesen képzett csapatunkkal, azonnal elérhetők vagyunk telefonon, emailban és további online felületeken is.

Biztonságos

Az Egyesült Államokban a tulajdon védelme az egyik legerősebb jog, ami az állampolgároknak és a külföldi befektetőknek is egyaránt azonos jogokat biztosít.

Az adásvételeket egy megbízható ügyvédi iroda (title company) bonyolítja. Mely az adás-vétel technikai részért és jogtisztaságáért felel az USA kormánynak, Florida államnak, a megye és a város illetékes szervei felé.

Egy ügyvéd és a városi felügyelet által közösen kezelt letéti számlára utal ügyfelünk, nem közvetlenül az eladónak vagy nekünk. Továbbá csak az ingatlan teljes tehermentesítése és technikai felmérése után válik eladhatóvá, azaz nem tud terhelt ingatlant vásárolni ügyfelünk, sem pedig olyan ingatlanokat, melyek rejtett hibákat hordoznak.

Az online világban az ingatlanát és üzletét ugyanolyan ellenőrzés alatt tudja tartani, mintha az a szomszéd utcában lenne.

Az ingatlannal kapcsolatos pénzmozgásait online tudja követni, havi elszámolást kap a bevételekről és a kiadásokról egyaránt emailben.

Kiszámítható

Egy másik országban történő ingatlanvásárlás mindig kellő szakértelmet és odafigyelést igényel. Az esetlegesen előforduló hibák (jogi, műszaki, üzemeltetési) mielőbbi kiszűrése a mi feladatunk, ezzel nem a tulajdonosnak kell megbirkóznia távolból, ezáltal értékes tőkét, időt és fáradtságot megtakarítva Önmagának.

Nemcsak egy ingatlan vásárol, hanem a folyamatos rövid vagy hosszú távú üzemeltetéssel havi rendszeres bevételre is szert tesz. Valamint évenkénti egy alkalommal jelentős költségcsökkentéssekkel ellenőrizheti ingatlanát, melyet személyesen is ajánlunk.

Befektetés, ami hosszútávon stabil és Amerikában megjelenő bevételt garantál alacsony adók mellett. Továbbá teljeskörű magyar ügyintézéssel várjuk a könyveléstől a jogi tanácsadásig.

Évek alatt több ingatlanból álló portfolió kialakítása kedvezményes hitelek segítségével, valamint a kiadásból származó bevételek visszaforgatásából. Csak el kell kezdeni az elsővel!

  • Szolgáltatásaink
  • Floridai ingatlanok adásvétele saját, üzleti vagy befektetési célra
  • Ingatlan bérbeadás rövid (short term és vacation rental) és hosszú távra
  • Kereskedelmi vagy ipari ingatlanok üzemeltetése
  • Hitelügyintézés
  • Bankszámlanyitás
  • Floridai cégek, kereskedelmi egységek adásvétele és azok supervisor-i feladatainak ellátása a működés során
  • Vállalkozások képviselete az Egyesült Államokban
  • Komplex befektetési portfóliók kialakítása egyéni igényekre szabva